Lev sunt

“Jeg elsker å tenke stort. Hvis du skal tenke noe som helst, kan du liksågodt tenke stort. “

Mandag og årets første dag i september

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 1. september , 2014

I dag tidlig våknet jeg full av energi, klar til å ta fatt på mine 3 måneder med målrettet, strukturert og hardt arbeid som vil ta meg i mål til mine villeste drømmer!! Det er helt sant! Jeg jobber med lederutvikling og veiledning i tillegg til trening, og jeg har verdens beste samarbeidspartner i ryggen. Når selskapet er i så stor vekst som det er nå, så gasser jeg på slik at jeg kan leve det livet folk flest ikke tør å drømme om. Hvor fantastisk hadde du syntes det hadde vært å kunne tilbringe mer tid med familien, gjøre mer av de tingene du faktisk brenner for og elsker å gjøre, være hjemme med ungene å spise frokost sammen med de før de drar på skolen og å ha middagen klar når de kommer hjem? En god tanke det? Jeg kan fortelle dere at det er så deilig, det er frihetsfølelse det!! Men som dere alle vet, fritid koster penger. Skal man ta seg fri fra jobb så betyr det mindre lønn. Sånn er det for de aller fleste. Hva hvis det hadde vært en løsning på dette? Hadde du vært villig til å lagt ned en innsats for å kunne hatt det slik? Det har jeg gjort! Mitt BESTE valg EVER!!!

Så her sitter jeg da, ferdig trent, hatt en herlig spinningtime med en fantastisk gjeng, «fjobba»litt (kan jo egentlig ikke kalle det jobb, ferie+jobb=fjobb) og venter nå på at kjæresten serverer meg nydelig kveldsmat :-) Ja, jeg vet det, jeg er heldig!!

Så til alle dere der ute: HA EN SUPERDUPER KVELD :-)

Klem

 

10592912_823904204308016_9203390595824693063_n10376274_823904394307997_2978691358335580598_n

 



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Lev sunt" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.